De ce este esential sa lucrezi cu un Agent Imobiliar profesionist

Blog Imobiliare

De ce este esential sa lucrezi cu un Agent Imobiliar profesionist

Este relevant ca astăzi:"90% din cumparatori utilizează internetul pentru cautarea unei locuinte."

Se stie că cumpărătorii utilizeaza in ziua de astazi tehnologia pentru a cauta o locuinta; sau merg si intra  într-o agentie imobiliara Bacau să afle ce oferte sunt disponibile pe piata sau iau pliante/brosuri imobiliare gratuite pe care le gasesc in restaurantele preferate sau cafenele. In prezent, s-a schimbat foarte mult modul în care agentiii imobiliari promoveaza ofertele lor pe piata.

Vă rugăm să nu interpretati ca este greșit să meargă în agentii imobiliare sau sa consulte acele brosuri, acestea sunt doar câteva din multele instrumentele necesare in marketingul imobiliar de astăzi. Și vă rog, trebuie să va simțiți mereu binevenit în orice agentie imobiliara, unde există întotdeauna un broker imobiliar profesionist care să vă întâmpine.

Ceea ce este important aici este să ne întrebăm: De ce este atat de importanta această informatie privind modul in care cumparatorii aleg sa-si caute o locuinta? Ajungem la acel cuvânt "Marketing".

Marketing-ul astăzi trebuie să includă atat tehnologia cat și un alt detaliu foarte valoros care, dacă nu sunteti atent va va afecta. Atunci când cumperi sau vinzi chiar nu conteaza de ce parte a gardului vă aflați . Există o regulă de baza de-a lungul fiecărei tranzacții - "Este vorba despre preț."

Chiar dacă proprietatea poarta atat de binecunoscut eticheta "Locație, locație, locație." Și chiar dacă locația și conditiile afecteaza valoarea proprietății, este important de menționat că aceasta nu se va vinde daca se cere un preț greșit.

Determinarea prețului corect categoric va afecta "Marketingul" in mod considerabil. 90% dintre cumparatori sunt orientati/determinati sa căute (pentru casa lor perfecta) pe intervalele de preț in care doresc să cumpere. Dacă locuinta ta nu este listata la prețul corect, atunci există o șansă foarte mare sa  pierzi o bună parte din cei 90% de potentiali cumparatori, chiar dacă acest pret difera cu doar 1 euro sau chiar cateva sute de euro. Acest câmp de căutare pe baza intervalului de pret pe care cumpărătorii l-au selectat nu poate lista in mod magic si proprietatea dvs supraevaluata la pret. Și, ca si vânzător, tu doresti să vinzi, astfel încât să poti deveni parte din cei 90% și poti face asta doar in cazul in care proprietatea ta se vinde. Apartamente de Vanzare Bacau

Determinarea prețului corect se bazează pe o serie de factori, si agentii imobiliari utilizeaza informațiile și instrumentele cele mai actuale și actualizate de marketing imobiliar atunci când evalueaza o proprietatea pentru a-i determina pretul corect de vanzare. Agentii imobiliari profesionisti listeaza proprietatea unui vanzator la pretul corect pe piata, obtinut in urma unei atente analize copmarative de piata.

Deci, asigurați-vă că veti contacta un agent imobiliar profesionist care va poate gasi “prețul corect” pentru a vinde sau a cumpara o proprietate.